Stagepas 300 Has No Output

User repairs of various equipment. Guides, tips and tutorials.

Moderators: Derek, parametric, Saul

User avatar United States of America
LarryS
Posts: 1
Joined: Sat Mar 09, 2019 11:06 pm
Contact:

Stagepas 300 Has No Output

Unread post by LarryS » Sun Mar 10, 2019 2:18 am

Hello All,
I'm new to this forum in search of answers and ideas, thanks for allowing me to join.
A while back, my Stagepas 300 that is used in my practice room stopped working. After many months of procrastination I finally decided to tear into it. I found one of the TOP 249's had literally blown apart. I ordered a couple of new ones from Mouser and replaced them.
It now powers up fine, but no output. I have all the voltages from the power supply, just no audio.
I've gone through the troubleshooting steps up to the point of adding in the filter board and everything looks good.
Anyone have any ideas or experience with this amp that might help me out?
I appreciate any thoughts or advice you can give.

Thanks again,
Larry
User avatar United States of America
Kurzweil
Member
Member
Posts: 11
Joined: Tue Feb 26, 2019 10:18 pm
Contact:

Re: Stagepas 300 Has No Output

Unread post by Kurzweil » Wed Mar 20, 2019 5:42 pm

Note that this PAS300 issue has been discussed in greater detail in the general topic Keyboards and Studio Gear on this forum: viewtopic.php?t=7083

In there I refer to a manualslib.com link for the complete service manual:
https://www.manualslib.com/download/919 ... s-300.html
Post Reply

Return to “User Repair Projects”