Element copy

Covers the Yamaha MODX6, MODX7 and MODX8

Moderators: Derek, parametric, Saul

User avatar Germany
redglass
Member
Member
Posts: 29
Joined: Tue Dec 04, 2018 11:52 am

Element copy

Unread post by redglass » Thu Jan 17, 2019 8:53 pm

Is it possible with the MODX to copy an element? Like to copy an element 1 incl. all its settings to element 2?

Thanks, Bastian
User avatar Wales
Derek
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 4805
Joined: Fri Dec 07, 2007 1:00 am
Contact:

Re: Element copy

Unread post by Derek » Thu Jan 17, 2019 9:52 pm

Hi. The following Yamaha Synth post covers it

https://www.yamahasynth.com/forum/is-th ... parameters
Regards
Derek Cook

http://www.carregddu.co.uk
http://www.echoes-music.co.uk
http://www.xfactory-librarians.co.uk
http://www.ex5tech.co.uk
User avatar Germany
redglass
Member
Member
Posts: 29
Joined: Tue Dec 04, 2018 11:52 am

Re: Element copy

Unread post by redglass » Thu Jan 17, 2019 11:32 pm

Derek wrote:
Thu Jan 17, 2019 9:52 pm
Hi. The following Yamaha Synth post covers it

https://www.yamahasynth.com/forum/is-th ... parameters
Thanks Derek. Easy, if you know how to do it!
User avatar Wales
Derek
Global Moderator
Global Moderator
Posts: 4805
Joined: Fri Dec 07, 2007 1:00 am
Contact:

Re: Element copy

Unread post by Derek » Fri Jan 18, 2019 8:56 pm

Yeah, I was away from the Montage last night, so couldn't remember how! But Google, as ever, came to the rescue! :)
Regards
Derek Cook

http://www.carregddu.co.uk
http://www.echoes-music.co.uk
http://www.xfactory-librarians.co.uk
http://www.ex5tech.co.uk
Post Reply

Return to “Yamaha MODX Forum”