Editing assistance

Covers the Yamaha MODX6, MODX7 and MODX8

Moderators: Derek, parametric, Saul

User avatar United States of America
jwp1963
Posts: 2
Joined: Thu Mar 07, 2019 7:36 pm
Contact:

Editing assistance

Unread post by jwp1963 » Thu Mar 07, 2019 7:54 pm

Hello,

I need some help from a more experienced user, please. I created a new performance by taking an existing string performance and editing some of the effects. I changed one of the effects to a tremolo and then saved it as a new performance.

When I call up the performance, it looks like this:
IMG_2524.jpg
IMG_2524.jpg (62.15 KiB) Viewed 195 times
There is no sound produced unless I highlight the part 1 box, and then it plays fine:
IMG_2525.jpg
IMG_2525.jpg (72.1 KiB) Viewed 195 times
This is what my edit panel looks like after I made the changes:
IMG_2526.jpg
IMG_2526.jpg (47.81 KiB) Viewed 195 times
What you suggest to correct this minor problem? Thanks, John
User avatar Germany
TotoFan
Member
Member
Posts: 23
Joined: Thu Nov 01, 2018 11:48 pm
Contact:

Re: Editing assistance

Unread post by TotoFan » Fri Mar 08, 2019 7:54 pm

You might notice there is no "KBD CTRL" switch enabled on the part. Just activate it (the button which looks like a small keyboard) and you should be fine. Or at least that's what I can see in your pictures :-)
User avatar United States of America
jwp1963
Posts: 2
Joined: Thu Mar 07, 2019 7:36 pm
Contact:

Re: Editing assistance

Unread post by jwp1963 » Thu Mar 14, 2019 3:54 am

Thanks! It’s pretty obvious now!
Post Reply

Return to “Yamaha MODX Forum”