Schaller Chrome 456 Bridge for guitar ?

This section is dedicated to players of electric guitar. From beginner to expert and all in between. Everyone is welcome here.

Moderators: Buzzard, Derek, parametric, Saul

User avatar
Saul
Site Admin
Site Admin
Posts: 8355
Joined: Sun Feb 01, 2004 1:00 am
Contact:
Ireland

Schaller Chrome 456 Bridge for guitar ?

Unread post by Saul » Wed Jan 18, 2017 4:35 pm

Someone on LinkedIn sent me a message today asking where he might be able to get hold of a Schaller Chrome 456 Bridge. Unfortunately it's a discontinued item so it's hard to come by. If anyone knows where there is one in stock or someone is selling a used one please let me know.
Saul
Site Admin
Review Yamahamusicians.com on Trustpilot
Sign up to the Newsletter
Follow me on Twitter @YamahaMusicians
Follow Us On Facebook
Original Scarab On Facebook
Seagull S6 Original/Roland FA-07/Pianoteq 6 Pro/Amplitube 3.0/Apple iMac 27"/GarageBand 10.0.3/Logic Pro X/Cubase AI 9/Absynth 5/Ableton Live 9/KRK Rokit RP5 G3 Monitors
Website Design & Managed Hostingwww.rabbittree.uk
User avatar
Buzzard
Specialist Moderator
Specialist Moderator
Posts: 1844
Joined: Wed Sep 04, 2013 7:38 pm
Contact:
Denmark

Re: Schaller Chrome 456 Bridge for guitar ?

Unread post by Buzzard » Wed Jan 18, 2017 4:51 pm

Yamaholic, Guitars, Amps and Bikes. :idea: My Guitars: http://www.yamahamusicians.com/forum/vi ... =24&t=7004 :idea:
User avatar
Saul
Site Admin
Site Admin
Posts: 8355
Joined: Sun Feb 01, 2004 1:00 am
Contact:
Ireland

Re: Schaller Chrome 456 Bridge for guitar ?

Unread post by Saul » Wed Jan 18, 2017 5:10 pm

Thanks Peter but it's out of stock. I think it's going to be a similar story at other stores. Perhaps the only way this guy will get one is through Ebay or Reverb
Saul
Site Admin
Review Yamahamusicians.com on Trustpilot
Sign up to the Newsletter
Follow me on Twitter @YamahaMusicians
Follow Us On Facebook
Original Scarab On Facebook
Seagull S6 Original/Roland FA-07/Pianoteq 6 Pro/Amplitube 3.0/Apple iMac 27"/GarageBand 10.0.3/Logic Pro X/Cubase AI 9/Absynth 5/Ableton Live 9/KRK Rokit RP5 G3 Monitors
Website Design & Managed Hostingwww.rabbittree.uk
User avatar
Buzzard
Specialist Moderator
Specialist Moderator
Posts: 1844
Joined: Wed Sep 04, 2013 7:38 pm
Contact:
Denmark

Re: Schaller Chrome 456 Bridge for guitar ?

Unread post by Buzzard » Wed Jan 18, 2017 8:53 pm

Aaaaarghhh .. you're right, I was so chuffed when I found it ...... completely missed the "out of stock" sign. :oops:
Yamaholic, Guitars, Amps and Bikes. :idea: My Guitars: http://www.yamahamusicians.com/forum/vi ... =24&t=7004 :idea:
User avatar
Saul
Site Admin
Site Admin
Posts: 8355
Joined: Sun Feb 01, 2004 1:00 am
Contact:
Ireland

Re: Schaller Chrome 456 Bridge for guitar ?

Unread post by Saul » Wed Jan 18, 2017 8:57 pm

I know what you mean. I often miss the 'out of stock' or 'discontinued' thing on websites, especially when looking for something that is hard to come by.

Not sure why it needs to be this particular model. Perhaps it's for a resto job.
Saul
Site Admin
Review Yamahamusicians.com on Trustpilot
Sign up to the Newsletter
Follow me on Twitter @YamahaMusicians
Follow Us On Facebook
Original Scarab On Facebook
Seagull S6 Original/Roland FA-07/Pianoteq 6 Pro/Amplitube 3.0/Apple iMac 27"/GarageBand 10.0.3/Logic Pro X/Cubase AI 9/Absynth 5/Ableton Live 9/KRK Rokit RP5 G3 Monitors
Website Design & Managed Hostingwww.rabbittree.uk
User avatar
Buzzard
Specialist Moderator
Specialist Moderator
Posts: 1844
Joined: Wed Sep 04, 2013 7:38 pm
Contact:
Denmark

Re: Schaller Chrome 456 Bridge for guitar ?

Unread post by Buzzard » Wed Jan 18, 2017 9:10 pm

This must be a repair/restoration job since he wants this EXACT part in chrome.

.... I'll keep looking, eventually someone will get lucky and spot the gem.
Yamaholic, Guitars, Amps and Bikes. :idea: My Guitars: http://www.yamahamusicians.com/forum/vi ... =24&t=7004 :idea:
Post Reply

Return to “Electric Guitar, Amps & Effects”